Targoncát vezetek

Targoncát vezetek

Indul a suli a felnőttképzésben is

2015. augusztus 23. - targonvic

shutterstock_159915632.jpgLassan, de biztosan vége van a nyárnak és indul az iskolakezdés, a kicsik a hátukra a nagyok a hónuk alá kapják a táskát és mennek okosodni a suliba. Az egyetemi városokban is egyre jobban kezd mozgolódni az élet, hiszen az egyetemisták is szép lassan búcsúznak a nyártól és visszatérnek a kollégiumokba, hogy folytassák a tanulmányaikat. No meg persze a hatalmas bulizásokat, de nézzük el ezt nekik…

Nem csak ők tanulnak azonban, de a felnőttoktatás különböző területein működő képzések is ilyenkor indítják oktatásaikat, így van ez gépkezelői tanfolyamokkal is. Akik úgy döntenek, hogy ilyesmire adják a felyüket - és ezt nagyon jól teszik - legalább olyan kényes helyzetben találják magukat, mint akik pályávalasztás előtt állnak. Azt mondjuk tudják, hogy a reál terület érdekli őket, de hogy biológusok, orvosok vagy éppen vagyészek akarnak-e lenni, azt már kevésbé. Nos, hasonló a helyzet ebben az esetben is.


Szeptembertől számos képzés indul, így mindenképpen érdemes tájékozódni jelentkezés előtt, hogy pontosan mi is az, amit szeretnénk tanulni. Még az is lehet, hogy az eredeti terv helyett valami mást választunk, hiszen ugyancsak bőséges a kínálat mind vidéken, mind a fővárosban. A későbbi elhelyezkedés tekintetében kell talán a legkevésbé fontolgatni a képzés tipusát, hiszen nem véletlenül indul az, ami, hiányszakmákról van szó, így a megszerzett OKJ-s papír némi túlzással garancia egy munkahelyre is.

Hogy csak párat említsünk a szeptember elejétől, közepétől induló tanfolyamaokból. Lesz OKJ-s képzés emelőgép kezelésre, földmunkagép kezelésre, targoncára. Indulnak különböző kiegészítő tanfolyamok, vállalkozói tanfolyamok, de az ADR területéről is számos képzés kezdődik és még hosszan lehetne folytatni a sort. Az induló tanfolyamokról lehet tájékozódni az interneten, telefonon és természetesen személyesen is. Annak aki belevág, ezúton is jó tanulást és sikeres vizsgát kívánunk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://targoncatvezetek.blog.hu/api/trackback/id/tr557727052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása