Targoncát vezetek

Targoncát vezetek

A targonca nem hazudik!

2015. június 30. - targonvic

shutterstock_181609208.jpgBiztosan sokaknak feltűnt már, hogy egy adott ország gazdasági helyzete, leginkább attól függ, hogy ki beszél róla. Legyen az közgazdász vagy politikus, ha az aktuális kormányhoz húz, akkor tuti, hogy lendületben vannak a dolgok, sikeresen fejlődik az ország és valószínűleg régiós szinten is övék a gazdasági növekedés csúcsa.

Amennyiben az ellenzék táborával szimpatizál valaki, úgy ugyannak az országnak, ugyanaz a gazdasági helyzete hanyatló, válságban van és nem is igazán van remény arra, hogy a közeljövőben bármi is javuljon. A horizonton a teljes gazdaági összeomlás rajzolódik ki, annak minden poklával és természetesen a lakosság teljes elszegényedésével.

Ha valaki nem gazdasági szakember – gyakran akkor is – úgy nehéz eldönteni, hogy akkor mos mi a helyzet. Az egyik végletnek van-e igaza, vagy a másiknak, illetőleg középtől erre vagy arra lapul-e az a bizonyos igazság. Nos, ha nem tudjuk mi tévők legyünk egy ilyen helyzetben és valóban kíváncsiak vagyunk rá, hogy az adott ország gazdaságilag mit produkál, akkor van egy egyszerű és tuti megoldás arra, hogy az igazság közelébe férkőzzünk.

Nézzük meg, hogy hány targoncást keresnek, a targonca ugyanis nem hazudik! Ha egy adott ország gazdasága jól teljesít, akkor ott bizony árut is kell mozgatni, az árumozgatás pedig targoncával történik. Talán nem árulunk el nagy titkot, hogy tavaly Nyugat-Európában Németországban volt leginkább szükség targoncásokra, számszerűen majdnem 3000 álláshirdetés került fel a különböző álláskereső portálokra, nem is akármilyen fizetésért.

Ha ehhez képest a magyar oldalakt nézzük meg, akkor megállapíthatjuk, hogy a magyar gazdaság sajnos kilométerekre van a németországiétól, megijedni azonban nem kell, nálunk is három számjegyes volt a meghirdetett állások száma. Ezek betöltéséhez egy dolog kell, targoncavezetői jogosítvány, amihez pedig egy targoncavezetői tanfolyamot kell elvégezni. Igen, nem ülhet be mindenki a vezetői ülésbe, viszont akinek van képesítése, annak arra is jó esélye van, hogy hamarosan targoncát vezethet.

A bejegyzés trackback címe:

https://targoncatvezetek.blog.hu/api/trackback/id/tr387584800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása